Det här får du ut av Kost och Vikt

Här bjuds du på en mängd goda recept och kan komponera egna menyer med hjälp av 6500 kaloriberäknade livsmedel. Allt flyttas lätt över till din egen dagbok där du kan sätta ihop interaktiva kostprogram och se sammanfattade kurvor över vikt, kalorier och midjemått.

Läs mer »

Omega 3 eller fiskbullar?

Äta bör man annars dör man. Inte så komplicerat att förstå. Men hur är det med kosttillskott? Med dagens mediepropaganda kan man tro att det är lika livsviktigt som mat. 

Vår nutritionist ger dig svaren

Ät enligt din typ och gå ner i vikt

Måste man knapra sallad för att gå ner i vikt? Nej, beroende på vilken diet du väljer kan du istället välja fet ost, bantningspulver eller gruppsamtal.

Tre människotyper, tre dieter

Tillagning med tjusiga ord

Många gånger kan recept avskräcka eftersom de innehåller konstiga ord som vi aldrig hört - särskilt om vi är lite ovana i köket. Men misströsta inte! Wellnet Life har ordlistan. Sen är det bara att överraska familjen i helgen med blonderad lax, passerad potatis och sparris kokt i kort lag!

Vad betyder det?

Hon lär dig se det dolda sockret

Visste du att en frukost med vaniljyoghurt och fiberrika flingor kan innehålla motsvarande 12 sockerbitar?! Maj Östberg Rundquist vet detta och mycket mer. I sin bok "Sockerdetektiven – hittar vägen till bättre mat" lär hon dig undvika de dolda sockerfällorna.

Var finns sockret?

Viktigt med protein för vegetarianer

Vår kostcoach Inga Johanson ger tips till vegetarianen Tove om hur hon kan justera sina matvanor för att uppnå de mål hon satt upp.

Hur ska Tove äta?

Frossa i salladsbordets läckerheter

Har du funderingar på att äta mer grönt men vet inte riktigt i vilken ände du ska börja och vad som är nyttigast? Börja med att läsa vår guide till det gröna, sen kan du lugnt utforska lunchrestaurangens grönsaksbuffé.

Till salladsbuffén!

Bli medlem för att läsa hela artikeln

Bli medlem på wellnetlife.se

Wellnet Life är en prisbelönt sajt för dig som snabbt
och enkelt vill komma igång med varaktiga livsstilsförbättringar. Innehållet är lättillgängligt, inspirerande och lätt att anpassa till dina individuella behov.

Just nu får du sömnskolan Sov Gotts* avslappnings-CD på köpet om du tecknar medlemskap på minst 3 månader.

Bli medlem nu

 

* Sov Gott är Wellnet Lifes egen sömnskola, som du kan köpa till som plustjänst

 

Artiklar

LCHF-godis »

Tre söta LCHF-recept

Powerfood »

Bästa maten för viktminskning

Bornholmsmetoden »

Småskaligt och närproducerat

Gordon Ramsays värmande soppa »

Broccoli, Stilton och päron

Nyttigt snacks »

Ett sunt alternativ till vanligt godis

Mer än 150 övningar på WellnetLife