WellnetlifeWellnetlife

 

Vanliga frågor och svar vid registrering

 

HUR FUNGERAR REGISTRERINGEN?

För att bli registrerad medlem måste du uppge dina personuppgifter på första registreringssidan.

Därefter slussas du till betalsidan för att genomföra ditt köp av medlemskapet. Efter att köpet genomförts är du medlem på vår portal.

HUR FÖRLÄNGS MITT ABONNEMANG?

Ditt abonnemang förlängs inte automatiskt. Du förlänger själv ditt abonnemang på ”Din sida” i portalen och väljer betalningssätt. Några dagar innan ditt abonnemang går ut får du en påminnelse av oss att ditt abonnemang måste förlängas för att du fortsättningsvis skall kunna använda portalens tjänster. Förlänger du inte ditt abonnemang blir du per automatik avregistrerad som medlem.

VARFÖR MÅSTE JAG UPPGE MITT PERSONNUMMER?

För att upprätthålla en god säkerhet och garantera oss att minderåriga inte använder portalens tjänster utan målsmans godkännande måste du uppge personnummer.

VILKEN WEBBLÄSARE BÖR JAG HA INSTALLERAD?

Portalen är optimerad för Microsoft Internet Explorer 6.0. Du måste ha Flash installerad för att fullgott använda portalens tjänster.

Länk till Flash:
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

HUR ANONYM ÄR JAG SOM MEDLEM?

Dina uppgifter är anonyma för andra medlemmar så länge du själv inte väljer att delge dem i Portalens olika forum etc.

HUR SKALL JAG ANVÄNDA PORTALENS TJÄNSTER?

Som inloggad medlem finns det en ”Hjälp” med förklaringar hur du bäst använder portalens tjänster.

VAD FÅR JAG SOM MEDLEM?

Portalen är uppbyggt i två huvudgrupper som på olika plan samarbetar. Den ena huvudgruppen fungerar som en inspirations- och instruktionsdel. Här finns bla träningsprogram med foton och filmer, recept och kostråd, livscoachingavdelning, olika former av expertråd samt möjlighet att ställa frågor till våra experter, ett aktuellt livsstilsmagasin inom hälsa som uppdateras löpande, blogg med mera, med mera.

Den andra huvudgruppen består av arbetsredskapet ”Min sida”. Här fyller du dagligen i vad du planerar äta eller har ätit samt motionerar/tränar från vår databas för att hålla god kontroll över din kalorinivå och dina träningsprogram. Inspirationen får du från första huvudgruppen ovan. Här kan du utläsa din egen utveckling i kurvor och diagram. Det finns även möjlighet att i denna del diskutera med andra medlemmar i Portalens forum. Sammanfattningsvis; här finns verktygen för att du skall nå dina mål till bättre hälsa och en sundare livsstil.

Vi kallar det treenigheten - vikt och kost, träning och motion, mental träning - detta i harmoni ger tillsammans en bättre hälsa!

HUR KONTAKTAR JAG ER?

Enklast når du oss på kundsupport@wellnetlife.se. Tveka inte att ställa frågor.

Wellnet AB
Grönbrinksgatan 7
117 59 Stockholm
08-611 76 00